Surflessen

Voor surflessen (van één dag tot een week of langer) heb ik contact met de beste surfscholen en surfleraren. Door de jaren heen heb ik gezien wie er goed zijn en wie niet en wie de beste geeft. Lessen kan je het hele jaar door krijgen. De surfers hier kennen géén seizoen. Het maakt niet uit hoe goed je al bent of hoe oud je bent. We hebben echt voor ieder wat wils. Het mooie van surfen is dat het niet uit maakt hoe jong of hoe oud je bent. Iedereen kan het leren. In principe zijn de dagen van 9 uur s’ochtends tot 16 uur s’middags, met een total van 3 uur les op een dag (2 x 1,5 uur). Een leraar kan max. aan 8 aspirantsurfers les geven. In de zomer zijn de goede scholen vaak volgeboekt. Reserveer daarom op tijd. We hebben verschillende mogelijkheden qua surflessen. Zie hier beneden die mogelijkheden. Hou er rekening mee dat de surf dagen kunnen worden aangepast op de zee condities, maar dit laten wij jullie tegen die tijd weten.

Ook hebben wij surflessen voor kinderen!

We geven les aan kinderen vanaf 6 jaar oud. Een ouder moet mee komen tot 14 jaar oud. De dagen zijn hetzelfde als alle andere surf cursussen. We hebben professionele instructeurs en speciaal voor kinderen. Er zullen meerderen kinderen in de zelfde groep zitten. Kids pakken de surf erg snel op en zijn zo verslaaft aan surfen! Als de ouders ook mee komen surfen dan zijn de lessen gewoon met elkaar

1 Dag€ 55 /€ 60*

  • De dagen gaan van 09:00 s’ochtends pick up bij jullie verblijf en zijn jullie weer terug rond 16:00 met een total van 3 uur les op een dag (2 x 1,5 uur les). Dit kan dus de zuidkust of de westkust zijn. Op het strand beginnen de lessen met een uitleg over de zee en over surfboarden in het algemeen en uiteraard de techniek van het surfen. Je ligt al vrij snel in het water om te proberen je eerste golf te pakken.
    Hou er rekening mee dat de dagen kunnen aangepast worden op de zee en weer condities, maar dit laten wij tegen die tijd weten.

Minicursus€ 150 /€ 165*

  • Een mini cursus duurt drie dagen. De dagen gaan van 09:00 s’ochtends pick up bij jullie verblijf en zijn jullie weer terug rond 16:00 met een total van 3 uur les op een dag (2 x 1,5 uur les). Dit kan dus de zuidkust of de westkust zijn. Op het strand beginnen de lessen met een uitleg over de zee en over surf boarden in het algemeen en uiteraard de techniek van het surfen. Je ligt al vrij snel in het water om te proberen je eerste golf te pakken. Op dag 3 zal je al zien hoeveel vooruitgang je hebt geboekt. Je kan nu al een golf pakken en blijven staan. Ik garandeer je dat dat een super kick is.
    Hou er rekening mee dat de dagen kunnen aangepast worden op de zee en weer condities, maar dit laten wij tegen die tijd weten.

Full cursus€ 225 /€ 250*

  • Een “full cursus” duurt vijf dagen. De dagen gaan van 09:00 s’ochtends pick up bij jullie verblijf en zijn jullie weer terug rond 16:00 met een total van 3 uur les op een dag (2 x 1,5 uur les). Dit kan dus de zuidkust of de westkust zijn. Op het strand beginnen de lessen met een uitleg over de zee en over surf boarden in het algemeen en uiteraard de techniek van het surfen. Je ligt al vrij snel in het water om te proberen je eerste golf te pakken. Op dag 3 zal je al zien hoeveel vooruitgang je hebt geboekt. Je kan nu al een golf pakken en blijven staan. Ik garandeer je dat dat een super kick is.
  • Na vijf dagen voel je je als een vis in het water en ben je van plan om de rest van je leven in Portugal te komen wonen en elke dag te gaan surfen. Weg met je werk of je school. Je koopt een oud campertje en slijt je dagen met surfen.
    Hou er rekening mee dat de dagen kunnen aangepast worden op de zee en weer condities, maar dit laten wij tegen die tijd weten.