VERBLIJF

Ik kan voor jullie allerlei soorten van accommodatie regelen. Voor iedereen heb ik een aangepast verblijf, strand huizen, studio appartementen aan het strand, appartementen complexen voor families en grotere groepen en perfecte appartementen voor koppels. Bel of email als je hierover meer info wil.

Strand Huis

Dit strand huis ligt op 1 min lopen van het zand van het mooie strand dorpje Praia da Luz. Het huis bestaat uit 3 slaapkamers met twee en een persoons bedden, badkamer, keuken, woonkamer, veranda met zee zicht, tuin met privé parkeer en ook is er wifi. Alle restaurants, cafés en supermarkten zijn om de hoek. Perfect huis voor families. Prijs op aanvraag.

Zee zicht Studio/Appartement

Deze studio appartementen zijn perfect voor koppels, ouders met kids of voor 3 personen. De appartementen liggen aan het strand in het centrum van het gezellige strand dorpje Praia da Luz waar je heerlijk kunt eten en genieten van het strand. De studio appartementen bestaan uit een slaapkamer met twee of een persoons bedden, badkamer, keuken, veranda met zee zicht, dak terras met uitzicht over het hele strand en ook is er wifi en AC. (vanaf 25€ p.p)

Os Apartamentos

De Village heeft verschillende verblijf- en service mogelijkheden voor idereen die graag wil surfen en verblijven in dit prachtige gedeelte van Portugal. Gelegen in het rustige en natuurrijke Praia da Luz, op een heuvel met geweldig uitzicht over de Atlantische oceaan. De Village heeft appartementen voor gasten die graag onafhankelijk zijn, en een gemeenschappelijke ruimte waar je iedereen kunt ontmoeten en relaxen. Ook een super leuk verblijf voor families met kids die andere families willen ontmoeten in hun vakantie. Zowel beginnende als gevorderden surfers en zelfs partners van surfers zijn allemaal welkom. Ook als je slechts alleen wilt genieten van de prachtige omgeving en stranden van de beschermde Vicentina kust. (Vanaf 13€ per nacht p.p)