VERBLIJF

Ik kan voor jullie allerlei soorten van accommodatie regelen. Het leukste zijn de zgn. surf houses. De allermooiste liggen in Lagos en in Praia da Luz. Bijvoorbeeld “de Village”. Dit surf house ligt een stukje uit het centrum. Prima als je van natuur en rust houd. Midden in het centrum van Lagos zijn diverse “hostels”. Geweldig als je na het surfen uit wil gaan (en dat kan je in Lagos. Eén grote party town). Ook kan ik geweldige plekken voor je regelen aan de westkust. Je komt dan bij wijze van spreken je bed uit en springt de zee in. Bel of email als je hierover meer info wil.

City Surf Guest Huis

City Surf Guest Huis isin straten van Lagos. Het huis heeft drie kamers het is een rustige ontspannen verblijf en een fantastische locatie om te verkennen. Het bevindt zich binnen de oude muren van de stad. Een korte wandeling naar de plaatselijke winkels, markten, cafés en restaurants en op 5 minuten lopen naar het strand, de jachthaven en de 4 km lange gouden strand van Meia Praia. Chris en Ellie is een gezellig en aardig koppel die jullie met veel plezier zullen ontvangen in hun Guest Huis. Dit verblijf heeft inclusief ontbijt en is een aanrader voor koppels.  (vanaf 27,5€ per nacht) 

 

Os Apartamentos

De Village heeft verschillende verblijf- en service mogelijkheden voor idereen die graag wil surfen en verblijven in dit prachtige gedeelte van Portugal. Gelegen in het rustige en natuurrijke Praia da Luz, op een heuvel met geweldig uitzicht over de Atlantische oceaan. De Village heeft appartementen voor gasten die graag onafhankelijk zijn, en het surfcamp voor diegenen die liever tot een groep behoren en een gemeenschappelijke ruimte waar je iedereen kunt ontmoeten en relaxen. Zowel beginnende als gevorderden surfers en zelfs partners van surfers zijn allemaal welkom. Ook als je slechts alleen wilt genieten van de prachtige omgeving en stranden van de beschermde Vicentina kust. (Vanaf 13€ per nacht p.p)